Ahad, 3 Januari 2016

10 Bulan Lagi

Assalammualaikum,

Hurm, kata orang makin dekat tarikh kawen makin banyak dugaan,
dugaan setan untuk ganggu niat kita nak kawen,

Macam orang2 lain aku pun mula dapat dugaan,
bagi aku nie dugaan ke dua.
yang first tu cuma hal kecik jek.
so aku bole la handle.

ini dah mula buat aku menangis pikir & da mula pikir if aku cancel semua bole?
lepastu terasa jahat gila, sedangkan hal kecik jugak sbnrnya.

Alhamdullilah, aku ngadu pada Yang Esa, aku rasa tenang.


Lagi 10 Bulan jee

Alhamdullilah, tema wedding dah ada
fotografer dah booking
katering pun dah settle

ada lagi sikit2 lahh


yang baik dari Allah.
moga dipermudahkan.. Aamiinn.